MINE SALE SCOOPS

Crazy Trip to Greece

skaermbillede-2017-05-10-kl-19-14-13

I weekenden var jeg en tur i Grækenland med en god veninde. Vi skulle derned fordi hun er ved at starte sit eget brand. Hun er en super sej designer og har været en del af Imagine Talents hos Copenhagen Fur. Så da der var pelsmesse i en lille græsk by, Kastoria, måtte vi afsted.

kas

Men det har nok været den vildeste tur jeg nogensinde har oplevet. Kort sagt så nåede vi ikke vores fly til Grækenland, måtte gå driv våde rundt i Hamborg indtil vi kunne få et hotelværelse, rejse til Kastoria for at opdage at man åbenbart skal betale vej penge på den græske motorvej, ødelægge undervognen på vores udlejningsbil og ja behøver jeg sige mere?

skaermbillede-2017-05-10-kl-19-43-03

Men når det er sagt, så var det en virkelig hyggelig tur jeg ikke glemmer og jeg kan varmt anbefale at tage til nogle af de små byer i Grækenland. Der er virkelig smuk og de er et så venligt folkefærd, når der kommer to unge lyshårede piger, som er en smule forvirret.

kas1

//LOU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SALE SCOOPS